Hydrogel lip mask

Gezichtsmaskers gebruik ik regelmatig, maar een lipmasker had ik nog nooit gebruikt. Tijd om het uit te testen dus!Het lipmasker is een soort jelly, in een vloeistof, die je op je lippen moet leggen. Als alles goed gaat, zou ik na dit masker zachte, gehydrateerde én vollere lippen moeten krijgen. Ik ben alvast benieuwd…

Alvorens je het maskertje aanbrengt, moet je je lippen goed reinigen. Dan mag het maskertje er 15 tot 20 minuten opblijven. Het serum dat uiteindelijk achterblijft op je lippen kan je gewoon verder inmasseren.

15 tot 20 minuten vond ik wel heel lang om het maskertje op te houden. Na enkele minuten begon het al te tintelen en dat vond ik een vervelend gevoel. Ik heb toch geprobeerd om het 15 minuten op te houden.

Ik moet zeggen dat ik niet erg veel verschil zag nadien. Mijn lippen waren wel goed gehydrateerd maar voor een voller effect heeft het toch niet gezorgd.

Om echt zachte lippen te krijgen, raad ik eerder een lipscrub aan dan een lipmasker. Dat is ook nog eens makkelijk om zelf te maken! Nadien een goede laag lippenbalsem aanbrengen en dan heb je even zachte of misschien wel zachtere lippen. Dit is sneller en het tintelt niet zoals het masker.

Wil jij dit lipmasker toch eens testen? Dan kan je het kopen bij Action voor €0,59.

XXX Steffi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s