Dit moet je zien in Londen #Londen2019

Ik ging 4 dagen naar Londen en dit is wat ik er allemaal gedaan heb.

Dag  1

Wij vertrokken vanuit Brussel met de Eurostar en dit was heel gemakkelijk. Op 2 uur ben je al in Londen. Maar er is een tijdsverschil dus in Londen is het 1 uur vroeger.

Wij gingen eerst langs Hyde park naar het natural history museum. Gratis en toch wel de moeite als je interesse hebt in natuur, dieren en de mens.

Daarna gingen we nog shoppen bij Harrods, vooral de gift shop is hier leuk om souvenirs te kopen. Als je een groter budget hebt, kan je natuurlijk even binnen springen bij de grote merken zoals Louis Vuitton, Prada, Saint Laurent …

En ook de cliché foto bij een telefoonhokje moet je maken natuurlijk. Deze vind je in heel Londen!

Dag 2

Misschien wel mijn favoriete dag die startte met een cruise op de Thames. Dit was echt een aanrader want je vaart voorbij alle bezienswaardigheden. Big Ben, Tower of Londen, Tower Bridge … Noem maar op, je hebt bijna heel Londen gezien dan.

Aansluitend kan je op het bekende reuzenrad. De London Eye natuurlijk! Ook leuk om een mooi uitzicht te hebben en leuke foto’s te trekken.

Tijd voor nog een gratis museum, het National Gallery museum. Alleen het gebouw is al heel indrukwekkend en binnen hangen schilderijen van allerlij bekende schilders zoals Van Gogh, Vermeer, Da Vinci …

’s Avonds was het tijd voor een theater vlakbij Piccadilly circus. Wij gingen naar Thriller: live. Een geweldige show met supergetalenteerde dansers en zangers.

Dag 3

Alweer de voorlaatste dag. Onze ochtend begon met de wisseling van de wacht aan Buckingham Palace. Zeker leuk om te gaan bekijken.

Daarna gingen we naar Abbey Road om de bekende foto van de Beatles na te maken. 🙂

In de namiddag gingen we naar Notting Hill, een leuk dorpje met gekleurde huizen waar je mooie foto’s kan trekken. Al lijkt me dit wel nog mooier en leuker in de zomer…

’s Avonds trokken we naar Sky Garden waar je een indrukwekkend uitzicht hebt over heel Londen.

Dag 4

Diana memorial fountain

Italian fountain

Vandaag was het tijd om naar huis te gaan maar eerst wandelden we nog eens door Hyde Park waar ‘The Diana memorial fountain’ te vinden is. Ook de Italian fountain kan je gaan bekijken maar persoonlijk vond ik die van Diana nog mooier en specialer.

In dit park zijn er trouwens heel veel Eekhoorns. Heel schattig!

Na een stop bij Starbucks was het tijd om naar huis te vertrekken met de Eurostar.

Nog een tip

Koop een Oyster card! Wij kochten een Oyster Card van €15 en dit was net voldoende voor 4 dagen. Je kan hiermee de bus en metro nemen. Ik vond het leuk om met de bus te reizen omdat je dan onderweg ook nog veel van Londen ziet. Maar de metro is natuurlijk wel sneller…

Ik vind dat we op deze 4 dagen al heel veel van Londen gezien hebben. Het is een citytrip die ik aan iedereen zou aanraden!

Ik maakte ook een filmpje zodat jullie de leukste bezienswaardigheden op een rijtje hebben!

XXX Steffi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s